Hem
076-075 54 29

Belkyra dubbelhaka behandling

Belkyra mot dubbelhaka

Dubbelhakor kan ha många orsaker, som åldrande, gener eller viktuppgång. Även smala personer kan ha dubbelhaka och det kan vara svårt eller till och med omöjligt att banta eller träna bort.


Bryter gradvis ner fettcellerna.


För att bli av med dubbelhaka finns olika metoder – både kirurgiska och icke-kirurgiska. Belkyra är det första godkända läkemedlet för behandling av oönskat fett under hakan i form av dubbelhaka.


Behandlingen bryter gradvis ner fettcellerna under hakan och ger ofta en mer markerad hakprofil. Belkyra innehåller den aktiva substansen deoxicholsyra som tillverkas naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytningen av fettet.


Belkyra injiceras i fettväven under hakan och förstör / bryter ner fettcellerna definitiv. Behandlingen är individuellt anpassad och görs efter noggrann kontroll och behöver oftast upprepas för att uppnå önskat resultat.


Det exakta priset för en behandling med Belkyra beror på omfattningen av problemet och preliminär plan för hur många injektionstillfällen som förväntas. I samband med konsultationen får du en kostnadsberäkning.

Facebook Instagram
ÖPPETTIDER


Mån-Fre 10.00-20.00
Lör: 10.00-17.00
Sön: Stängt

Copyright©2015 foreverbeautyklinik.se

KONTAKT

Stureplatsen 1.

Heden, Göteborg. 41139
Tel: 076-075 54 29
Epost: forever.beauty.adm@gmail.com