Hem
076-075 54 29

PRP för håravfall

Vad är PRP eller blodplättrik plasma för håravfall?

Behandlingen med blodplättrik plasma är en ny teknik som möjliggör att isolera och använda tillväxtfaktorerna i patientens eget blod för att förbättra, accelerera och stimulera regenerering av vävnader. Dess tillämpning på den kapillära nivån stimulerar bildningen av elastin, kollagen och hyaluronsyra som i sin tur ökar vaskularisering till hårsäcken vilket leder till att stoppa håravfall och främja regenerering hos patienter med måttlig håravfall.

Hur går behandlingen till: 

PRP består av införande av plasma rik på tillväxtfaktorer som frigörs av patientens egna blodplättar genom mikroinjektioner i hårbotten med olika tekniker som kan vara microneedling eller nanonålar .För att undvika litet obehag kan lokalbedövning appliceras.

För att få plasma som är rik på tillväxtfaktorer tas en liten bloduttag från patienten och plasma separeras genom kontrollerad centrifugering under några minuter. Därefter injiceras blodplättrika plasma på kapillärnivån i hårbotten för att stimulera regenerering. När behandlingen är klar kan normal aktivitet återupptas omedelbart.

Resultat av PRP hos patienter med håravfall:

Omedelbart efter infiltration med PRP  observeras  liten rodnad på det behandlade området. Resultaten är progressiva och når sin maximal nivå efter 4-6 veckor .Flera behandlingar med jämnt mellanrum ger ökad resultat potential.
Pris 6900 per behandling och per rör 

Pris erbjudande 1500 kr per behandling och per rör och man betalar 1000kr extra om man vill ha ett rör extra det vill säga 2 rör per behandling blir det 2500kr.

Facebook Instagram
ÖPPETTIDER


Mån-Fre 10.00-20.00
Lör: 10.00-17.00
Sön: Stängt

Copyright©2015 foreverbeautyklinik.se

KONTAKT

Stureplatsen 1.

Heden, Göteborg. 41139
Tel: 076-075 54 29
Epost: forever.beauty.adm@gmail.com