Hem
076-075 54 29

Radiofrekvens ansiktslyftning utan kirurgi

Ansiktslyftning utan kirurgi

60 min

Icke-kirurgiska ansiktslift som utan risker suddar bort rynkor, påsar, hängiga ögonlock, kråksparkar och dessutom lyfter ögonbrynet flera millimeter.

Radiofrekvens: Är en designad teknologi som reducerar rynkor och ger en uppstramning av huden i ansikte, på hals och dekolletage. Den enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer. Radiofrekvens har använts inom kirurgin i 70 år. Sedan flera år tillbaka har den blivit speciellt uppskattad inom skönhetsbehandlingar eftersom den skapar dramatiska förändringar utan att ta till kirurgiska ingrepp. Behandlingen fungerar genom att radiofrekvens stimulerar cirkulation i kapillärerna samt ökad produktion av kollagen, dra ihop hudens kollagen som redan finns i hudlager och stimulera ny tillväxt av kollagen. Detta leder i sin tur till elastisk och levande hud som ser ung ut och håller sig vacker längre. Redan efter första behandlingen syns tydliga resultat. För att få en kraftigare åtstramning rekommenderas 6-10 behandlingar. Behandlingarna görs med en till två veckors mellanrum.


Hudens uppbyggnad:

Överhuden yttersta synliga delen av huden finns celler som innehåller färgämne, pigment.

Läderhuden ligger under överhuden består av bindväv, som innehåller gott om fibrer av proteinerna kollagen och elastin. 

Underhuden består av porös bindväv och många fettceller.

RF behandlingen drar ihop och föryngrar hudens kollagen i alla 3 lager. Genom att utnyttja radiofrekvens teknik värms din huds kollagen säkert upp. Huden drar omedelbart ihop sig och blir slätare både i textur och utseende. Ny kollagen tillväxt betyder att resultaten kommer att fortsätta över tid. Energin överförs i pulser från handaget. Den lokala uppvärmningen ger en omedelbar sammandragning av kollagenfiber och samtidigt ökar metabolismen hos fibroblaster och på så sätt accelererar produktionen av nytt kollagen och elastinfiber

Med RF så stramas huden samtidigt upp och blir spänstig och len. En icke kirurgisk metod där resultaten blir fantastiska!

Facebook Instagram
ÖPPETTIDER


Mån-Fre 10.00-20.00
Lör: 10.00-17.00
Sön: Stängt

Copyright©2015 foreverbeautyklinik.se

KONTAKT

Stureplatsen 1.

Heden, Göteborg. 41139
Tel: 076-075 54 29
Epost: forever.beauty.adm@gmail.com